LinkedIn_FooterArtboard 2 PDF

Juveler blant trekronene

Trelasttomta Boliger, Oppegård

Vil du leve urbant eller
midt i naturen? 

Her trenger du ikke velge!

OPPGAVE
Gode bokvaliteter og spennende, moderne arkitektur tilpasset stedet. Nye boliger på Myrvoll som skal etterleve høy standard teknologisk og skille seg ut blant resten av bebyggelsen på Oppegård. Vi hadde ikke akkurat bremsene på når det kom til å løse denne oppgaven.  

UTFORMING
Byggene er utformet med en ambisjon om å forene naturen og livet inne i leilighetene. Funksjonelle hjem med en gjennomtenkt planløsning der alle detaljer har en mening. Byggene gjør overgangen mellom inne og ute mer sømløs. De store vinduene, kombinert med balkongene, skaper en vakker stemning når solen senker seg over tretoppene. De utkragede balkongdekkene som løper langs fasadene, gir beboerne skjerming samtidig som de fungerer som en forlengelse av leiligheten ut mot det grønne. Alle de fire byggene har forskjellig høyde, og skaper optimale lys- og siktforhold i harmoni med hverandre rundt grøntområder og natur.

MATERIALER
Det høyeste bygget er dekket i en eksklusiv kombinasjon av metallpaneler og mørkbeiset trekledning, mens de tre mindre er dekket i gyllen og mørk trekledning. Alle fire byggene har natursten på sokler og glassrekkverk. Metallet og trekledningen fortsetter foran deler av balkongene for å gi en helhet i byggenes uttrykk.

Tilsammen skapes det en særpreget og variert arkitektur som føyer seg inn i stedet vi liker å kalle Trelasttomta.

2017 -
72 leiligheter fordelt på 4 nybygg, tilhørende uteområde,
felles takterrasser med div fasiliteter og grøntområder
Prosjektstatus: Under bygging
Areal BRA: 6 500 m2
Oppdragsgiver: Bolig & Eiendomsutvikling AS /
Solid Entreprenør AS
Tiltakshaver: Bolig & Eiendomsutvikling AS

Takterrasseplus
Trelasttomta Eksteriørplus
NESTE PROSJEKT